Er is nu al een betaalbare kopie van Meghan Markles trouwjurk te koop

AP
Bruidjes in spé die op hun grote dag net zo willen stralen als Meghan Markle, kunnen terecht bij Misguided. De Britse modeketen verkoopt namelijk nu al een kopie van de adembenemende Givenchy-jurk waarin de hertogin van Sussex haar ja-woord gaf. Voor een fractie van de originele prijs uiteraard.

De komende maanden zullen bruidswinkels de vraag naar trouwjurken als die van Meghan Marle, ongetwijfeld moeilijk kunnen bijhouden. Maar wie een sneller en vooral goedkoper alternatief zoekt, is bij Misguided aan het juiste adres. De Britse keten heeft nu al een lookalike in stock. Met de boothals en lange klassieke pasvorm lijkt het kleed van Misguided sprekend op dat van Markle, al heeft dit model wel een open rug en geen driekwartmouwen.

Met een prijskaartje van 53 euro, inclusief verzendingskosten, is de kopie spotgoedkoop. De jurk werd in minder dan 48 uur al 52 keer aangekocht, en klanten die het kleed aankregen zijn alvast erg enthousiast. “Hoewel mijn verwachtingen niet hoog waren omwille de prijs, ben ik aangenaam verrast,” schrijft een tevreden klant. “De jurk is absoluut prachtig sluit mooi aan en ziet er helemaal niet goedkoop uit.”

De trouwjurk van Misguided.
Misguided De trouwjurk van Misguided.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Caroline Bex

  Voor 115 duizend euro goedkoper te zijn, ziet het er goed uit...

 • Anthony van der Borght

  Trekt op niks Diana was schoner gelijk hoe dat je het bekijkt.. !!!!!!!!!

 • Theo Schuermans

  Dat lijkt er nog niet eens op.

 • chantal bruyneel

  Euh......sorry kopie????De gelijkenis is ver te zoeken om niet te zeggen dat ze volledig ontbreekt! Rommel