Eerste hulp bij beautyongelukjes

Geen grotere nachtmerrie dan aan de feesttafel zitten met uitgelopen lipstick. Beautyexperte Angelique Vandewinkel geeft tips.
Shutterstock Geen grotere nachtmerrie dan aan de feesttafel zitten met uitgelopen lipstick. Beautyexperte Angelique Vandewinkel geeft tips.
O dennenboom, o dennenboom. Als we zelf even wonderschoon op de foto willen staan als onze groene vriend, kunnen we wel wat hulp gebruiken. Hoe zorg je ervoor dat je lippenstift blijft zitten en dat ook je coupe niet uitzakt? Beautyexperts Angelique Vandewinkel, Ines Borgonjon en kapper Jochen Vanhoudt schieten te hulp. Say cheese!

A la Amy Winehouse

Scenario:   Zo vlot als die eerste eyeliner erop ging, zo moeizaam verloopt dat tweede lijntje. Met elke poging om beide kanten gelijk te krijgen, wordt ons geduld minder en minder, dat ooglid zwarter en zwarter.

Make-upartist Angelique Vandewinkel: “Ga niet in het wilde weg met vloeibare eyeliner corrigeren, want zo maak je die lijn alleen dikker. 

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Catherine Aerts

    Aan de coiffeuse die er in slaagt om mijn haar 1 avond lang in model te houden schenk ik een fles cava. Mijn haar is -zelfs door professionele aanpak- onmogelijk in model te houden. Geen lak, geen wax, mousse schuim etc. blijft er in zitten, en ook met een miljoen speldjes blijft het niet op z’n plaats. En krullen? Ik gebruik geen haardroger en m’n haar is niet helemaal steil, maar die krullen zijn ook na een uur al gewoon verdwenen....