Een leren rok en ugly sneakers: deze winteritems mis je nog in je garderobe en scoor je vandaag met korting

BrunoPress/Abaca Press
Vrolijke zomerjurkjes en hippe sandalen zijn ondertussen verdwenen naar de verste uithoek van je kleerkast en dikke truien en lange broeken liggen weer bovenaan. Helaas zit er niets anders op dan er het beste van te maken en daarbij kunnen deze must haves, helemaal naar de laatste trends op de catwalk, alvast bij helpen. Extra leuk is dat je ze vandaag op 10 november met korting scoort tijdens de Nationale NINA-dag. Zowel in de winkel zelf als online. Klik hier voor alle info en de kortingscodes van alle deelnemende merken.
nina/rv

1/ Gekleurde (nep)bontjas, NA-KD via About You, € 129,00, scoor ze vandaag met 20% korting op de webshop.

2/ Jeansjasje met teddy, Pepe Jeans via Artex Fashion, € 134,95, scoor ze vandaag met 15% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

3/ Witte dad sneakers, Fila via Avance, € 79,99, scoor ze vandaag met 20% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

nina/rv

4/ (Nep)leren rok, Bel&Bo, € 24,99, scoor ze vandaag met 25% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

5/ Donsjas, C&A, € 99,00, scoor ze vandaag met 20% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

6/ Halfhoge enkellaarsjes, Maja via Bent, € 135,00, scoor ze vandaag met 20% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

nina/rv

7/ Jumpsuit, *Zeta Otto* via Giks, € 39,95, scoor ze vandaag met 15% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart.

8/ Koraalrode trui, e5 Mode, € 39,95, scoor ze vandaag met 20% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

9/ Wikkelrok met suèdelook, Cassis, € 49,95, scoor ze vandaag met 20% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

nina/rv

10/ Satijnen kimono, Hunkemöller, € 42,99, scoor ze vandaag met 20% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

11/ Jurk met zebraprint, Intro Fashion Store, € 39,99, scoor ze vandaag met 30% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

12/ Jeansbroek met detail aan de zijkant, LolaLiza, € 39,99, scoor ze vandaag met 20% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

nina/rv

13/ Jas met ruiten, River Woods, € 325,00, scoor ze vandaag met 15% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

14/ Enkellaarsjes met bloemmotief, Steps, € 59,99, scoor ze vandaag met 20% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

15/ Handtas, Inyati via Torfs, € 69,99, scoor ze vandaag met 20% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

nina/rv

16/Sjaal met ruiten, Veritas, € 24,99, scoor ze vandaag met 20% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

17/ Trui met strepen en veren, Only via ZEB, € 29,99,  scoor ze vandaag met 20% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.

18/ Little black dress, Gigue bij Be Casual, € 219,00, scoor ze vandaag met 15% korting op vertoon van de NINA-shoppingkaart of online.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kirsten Hershe

  Mijn kleerkast hangt voor leren rokken, van knielang tot ultrakort, wijde en kokermodellen, ik draag het allemaal bij eender welke gelegenheid. In alle geuren en kleuren heb ik tientallen leren rokken. Meestal draag ik er naaldhakken onder maar af en toe eens een sneaker of teenslipper.

 • Tim Bulterys

  Bij ICI Paris XL is er 20% korting op het volledige assortiment. Tot je de kortingcode wil gebruiken op hun webshop en na 3 keer bellen te horen krijgt dat het niet lukt omdat "op Urban Decay nooit korting gegeven wordt" ...

 • Rik Vandewalle

  We zullen eerst onze krant moeten ontvangen, een ramp die staking.

 • Eida Lam

  Mode voor familie Flodder.

 • Eric De landtsheer

  Die ZEB trui van laatste foto is geïnspireerd op Freddy Krüger?