Echtgenote van Stromae en ontwerpster Coralie Barbier maakt vijfde Pink Ribbon-lintje

Coralie Barbier
Photo News, Getty Images, nina.be Coralie Barbier
De nationale organisatie Pink Ribbon, die borstkanker bestrijdt, heeft vandaag haar campagne afgetrapt met de voorstelling van een nieuw lintje. Opvallend is dat Coralie Barbier, van het Belgische merk Mosaert en tevens echtgenote van Stromae, het roze lintje ontworpen heeft dit jaar. 

Voor de vijfde keer stelt de organisatie van Pink Ribbon een lintje voor waarmee mensen borstkankerpatiënten kunnen steunen. Na Raf Simons, Natan-ontwerper Edouard Vermeulen, juwelenontwerpster Christa Reniers en bloemenkunstenares Nele Ost is het dit jaar de beurt aan Coralie Barbier. 

Coralie Barbier bedrukte het Pink Ribbon-lintje met een zachtroze grafisch ruitpatroon waarmee ze het oneindige wil symboliseren. “Dit symbool vertegenwoordigt de grenzeloze en onverwoestbare kracht van alle vrouwen die door deze situatie gaan. Ook roept het de eeuwige liefde op die gedeeld wordt door alle getroffenen en de mensen om hen heen”, aldus Coralie Barbier.

Het vijfde lintje van Pink Ribbon is vanaf vandaag te koop bij verschillende winkels zoals iU, Standaard Boekhandel en Hunkemöller en wordt aan € 3 verkocht, waarvan € 2 integraal naar Pink Ribbon gaat. Meer info: pink-ribbon.be.

Pink Ribbon
Pink Ribbon/nina.be Pink Ribbon3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • mike dierickx

    Yves de groote, in Belgie worden de fondsen van VZW Pink Ribbon beheerd door de Koning Boudewijnstichting, hun financiële rapporten en verslagen zijn na te lezen op hun website.

  • YVES DE GROOTE

    En naar wie gaat die ander 1 € naartoe???

  • Romain Thyssens

    Doe even normaal. Als er van die 3€ slechts 2€ naar Pink Ribbon gaan dan blijft er al 1€ plakken nog voor de werkingskosten van Pink Ribbon moeten vergoed worden. Welk belachelijk deel zal er uiteindelijk dan nog 'goed' besteed worden ?