Draag je beha eens over je kleren

Instagram @loewe
Gespot op de meest recente modeshow van het Spaanse luxehuis Loewe: modellen met een beha vastgenaaid bovenop hun kleren. Niet om steun te bieden, wel ter versiering. Waag jij je aan deze trend?

Jonathan Anderson staat al meer dan tien jaar aan het hoofd van zijn eigen razend populaire merk J.W. Anderson. Hij haalde echter ook het ingeslapen Spaanse merk Loewe uit de vergetelheid, en vormde het om tot één van de meest gehypete labels van het moment. Van New York tot Tokio, iedereen wil een ontwerp van Anderson aan. Hij wordt dan ook al langer het wonderkind van de mode genoemd.

Afgelopen week presenteerde hij in Parijs de herfst- en wintercollectie voor 2018-2019 van Loewe, en daarbij staken de beha’s die enkele modellen boven hun jurken droegen eruit. In hun geval waren ze vastgenaaid, maar je kunt ze zelf natuurlijk ook gewoon vastkleven met ducttape. Als je je natuurlijk durft te wagen aan deze trend. 

The #GateBag returns for Fall Winter 2018 in new forms, sizes and finishings. #LOEWEFW18 #Backstage #PFW

Een foto die is geplaatst door null (@loewe) op
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Carlo Verstappen

  Als je wil opvallen is dat een goede manier, en zeker als je daarbij graag nog eens word uitgelachen.

 • Erik De jongh

  Carnaval Aalst slaagt aan in de modewereld overal vuil janetten

 • Kelly Verlinden

  Kan het nog belachelijker?

 • Sofie Van Eeden

  Ik ga mijn beha niet over mijn kleren dragen, altijd onder de kleren

 • chantal prez

  Juist eens geprobeerd. Ze liggen hier plat van het lachen.