Gesponsorde inhoud

Doe de test: met welk parfum maak je mama op Moederdag écht blij?

Getty Images/iStockphoto
Een geurtje scoort altijd op Moederdag. Maar het ene parfum is het andere niet en jouw mama is er ook eentje uit de duizend. Dus welk parfum is dan in godsnaam op haar lijf geschreven én past bij haar persoonlijkheid? Met deze test ontdek je het. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Win een parfum voor mama!
Houdt moederlief van geurtjes? Dan maak je haar met de eau de parfum ‘Sheer’ van Intimacy erg blij. Een fruitig, floraal aroma met prikkelende noten van cardemom en roze peper: ruikt héérlijk. Vertel ons waarom jouw mama een topcadeau verdient en maak kans op een van de tweehonderd parfums, geschonken door ICI PARIS XL. Moederdagcadeautje in the pocket!
Doe hier mee of surf naar nina.be/moederdag.

Meer tips over hoe je het perfecte parfum kiest voor je mama, vind je hier.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dominique Hermys

    Weet je wat. Ik heb een zoon van 41 jaar, heeft een bouwgrond gekregen en heb er geen enkel contact mee. Mag niet van pa. Heb 2 kleinkinderen die me niet mogen kennen. Dus, ik verwacht niets met moederkesdag, verjaar 8 mei. Zal mijn eigen cadeautje wel kopen. Het leven gaat door ook zonder attenties.

  • Nelly De Kempeneer

    Altijd bereid een helpende hand te reiken ondanks haar hoge leeftijd (89).

  • monique verschatse

    Zou een mooi cadeautje zijn❤❤