Dochter Reese Witherspoon maakt debuut als model

Ava Phillippe
Rodarte Ava Phillippe
Ava Phillippe, de 18-jarige dochter van Reese Witherspoon en haar ex-man Ryan Phillippe, heeft haar eerste klus als model beet. Ze is te zien in een campagne van modehuis Rodarte.

“Heel erg bedankt aan Kate en Laure Mulleavy (de twee zusjes achter Rodarte, red.) voor deze fantastische kans om mezelf te verkleden en terwijl ook de creativiteit van vrouwen te steunen,” schreef Ava Phillipe over de fotoshoot op Instagram.

Met die creativiteit van vrouwen doelt ze op het feit dat de zussen Mulleavy allemaal sterke vrouwen uitgekozen hebben die hen inspireren. Naast Philippe zijn onder andere ook nog Gia Coppola, muzikaal duo Chloe x Halle, zangeres Grimes en actrice Kirsten Dunst te zien. Die laatste poseert hoogzwanger, waarmee ze aan de buitenwereld nu officieel laat weten dat ze in verwachting is.

De fotoshoot baadt in een feeërieke sfeer, de vrouwen lijken wel net weg gewandeld uit een sprookje. De jurken maken deel uit van de herfst/winter 2018 collectie van Rodarte. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • mario van haesendonck

    Knap maar de mama was op die leeftijd " wauw ".

  • Tony Boelen

    Zowel moeder als dochter, mooie vrouwen.

  • Pasceline Dubois

    Had ze niet de dochter geweest had ze nooit die kans gekregen!