Dit zijn de winnaars van de NINA Beauty Awards (en zo gebruik je ze)

Wout Hendrickx
Elk jaar komen er honderden nieuwe beautyproducten uit. Vernieuwende mascaraborsteltjes, crèmes en serums om de tijd terug te draaien en lipsticks in alle kleuren. In elke categorie koos NINA's beautyjury de drie beste producten van het jaar. Dit zijn de drie top make-upproducten die met goud, zilver én brons naar huis gingen.

De jury nam alle producten onder de loep die nieuw in België gelanceerd werden van de zomer van 2016 tot en met deze zomer. Een product is helemaal NINA als het innovatief en efficiënt is, plus een must voor elke
badkamer.

GOUD: CHANEL LIPINKT
Katia Martens: "De langhoudende formule, het prachtige kleurengamma en de mooie matte textuur: alles aan deze eerste lipinkt van Chanel klopt. Matte lipkleuren durven al eens uitdrogen, deze voelt de hele dag comfortabel. De campagne met Kristen Stewart is erg avant-garde en toch weer helemaal Chanel. Maar het zijn vooral de typische prachtige Chaneltinten die me over de streep halen, van romantisch roze over vrolijk oranje tot dieppaars. Het liefst probeer ik ze allemaal!"
ZILVER: M.A.C. ROLLERWHEEL EYELINER

Ann Schietekat: "Niets zo moeilijk als een perfect lijntje boven je oog trekken bij jezelf. Deze 'pizzaroller' maakt het makkelijker, écht waar, ook voor make-upklunzen."
BRONS: DIOR LIP TATTOO

Sophie Vereycken: "De Dior Lip Tattoo is voor mij dé oplossing die ik altijd al nodig had. De formule versmelt in een paar seconden met je lippen, en blijft daar de rest van de dag zitten zonder af te geven, ook niet op mijn glas wijn. Voor mij niets anders meer!"
Alle andere winnaars van de NINA Beauty Awards en nog veel meer leesmateriaal vind je terug in onze gloednieuwe NINA Deluxe. Vanaf vandaag te koop voor € 4,95.