Dit zijn de nieuwste it-girls die het volgen op Instagram waard zijn

Instagram Nicola Peltz & Sofia Richie
It-girls in de modewereld komen en gaan, en na het succes van Cara Delevingne en Kendall Jenner vorig jaar, duiken er nu weer nieuwe meisjes op. Gaande van de dochter van Johhny Depp tot een nog relatief onbekend model met roze haren. Wij stellen ze aan je voor.

Immy Waterhouse (20)

Want this hair every day! for @missvogueuk @oliver.hadlee.pearch @franburns @alexbrownsell and all x

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Ze is de zus van het bekende model Suki Waterhouse, maar ze scoorde zelf onlangs ook een modellencontract bij Next Model Management. Op Instagram post ze regelmatig foto's van haar eigenzinnige stijl en leuke leventje.

Nicola Peltz (19)

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De jonge actrice staat met de regelmaat van de klok in modemagazines, in weeral eens een prachtige rode loper outfit. Ze speelde onlangs nog mee in 'Transformers: Age of Extinction' en mag modeontwerper Alexander Wang tot haar beste vrienden rekenen.

Sofia Richie (20)

Cover shoot with @asos 🌱 ( featuring baby hairs )

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Ze is het jonge zusje van die andere (voormalige) it-girl Nicole Richie, maar Sofia is het zelf ondertussen ook helemaal aan het maken. Ze is beste vriendinnen met de zusjes Kendall en Kylie Jenner en ze stond al talloze keren in modetijdschriften als Teen Vogue en Elle.

Lily-Rose Depp (16)

So excited about my new @chanelofficial campaign shot by @karllagerfeld !!!!!! Thank you💐💐💐

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Met Johnny Depp als vader en Vanessa Paradis als moeder is het natuurlijk niet erg onverwacht dat Lily-Rose in dit lijstje staat. Ze scoorde al modellenopdrachten voor modegrootheden als Chanel en ze inspireert haar volgers op Instagram dagelijks met de meest hippe outfits. Volgen die handel.

Fernanda Ly (18)

Model Fernanda Ly werd tijdens de afgelopen catwalkshow van Louis Vuitton opgemerkt door haar opvallende roze lokken, en ze werd meteen gebombardeerd tot een van de meest veelbelovende modellen. De kleur van haar haren kreeg ze per ongeluk (ze wou het eigenlijk rood verven) maar nu is ze natuurlijk maar al te blij dat het zo uitdraaide.