Dit waren de mooiste beautylooks van de Oscars

Zangeres Billie Eilish.
Photo News Zangeres Billie Eilish.
Zien en gezien worden: daar draait het vaak om op de rode loper van de Oscars. Wij zagen vooral dat het goed was, en verzamelden de mooiste beautylooks van de Oscars van 2020. 

Het parelhaar van Lucy Boynton

 Lucy Boynton daagde op in een jurk van Chanel, maar wat écht opviel was haar kapsel. De actrice vroeg haar haarstylist om een rij parels langs haar zijscheiding te plaatsen. Met succes, want dat opvallende accent zag er prachtig uit in combinatie met haar messy bob.

Lucy Boynton.
EPA Lucy Boynton.

De krullen van Zazie Beetz

De ‘Joker’-actrice is gezegend met een bos prachtige krullen, en zette die in de kijker door de rest van haar outfit en make-up behoorlijk sober te houden. Goede keuze, Zazie!

Zazie Beetz.
Richard Shotwell/Invision/AP Zazie Beetz.

De nagels van Billie Eilish

Handig zijn ze vast niet, die nagels/klauwen, maar wel he-le-maal Billie.

Billie Eilish.
Photo News Billie Eilish.

De blonde pixie-cut van Olivia Colman

Oliva Colman debuteerde een nieuwe, hyperbonde pixie-cut op de rode loper van de Oscars. Wedden dat dit een nieuwe trend wordt komende zomer?

Olivia Colman.
AFP Olivia Colman.

De speelse dot van Julia Butters

‘Once upon a time in Hollywood’-actrice Julia Butters is amper tien jaar oud, maar was nu al een ster op de rode loper van de Oscars. Dat had ze vooral te danken aan haar knalroze jurk en schattige dot, die er niet alleen stijlvol, maar vooral ook speels uitzag en zo perfect bij haar leeftijd paste.

Julia Butters.
AFP Julia Butters.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Johan Van Biesen

    Als je dat als mooi bestempelt dan hoef je dringend naar de oogarts.