Dit waren dé beautytrends van New York Fashion week

Instagram
Wat de modellen droegen tijdens de modeweek in New York weten we al, maar natuurlijk zijn we ook benieuwd naar de beautytrends. Van blauw op de ogen tot knalrode lippen (maar misschien toch maar niet tezamen): zo maken we ons binnenkort allemaal op.

Blauwe ogen

Blauwe oogschaduw passé? Niets van. Binnenkort gaan we allmaal aan de blauwe poedertjes voor onze ogen. En dan hebben we het niet over een zacht babyblauw, maar een opvallende azuur- of koningsblauwe tint die meteen in het oog springt. Toch nog niet helemaal overtuigd? Je kan ook altijd beginnen met een subtiel lijntje boven de wimperrand. Dat geeft een even zomers kleuraccent, maar is net dat tikje minder in your face.

photo_news

50 Shades Darker

Vergeet zacht koraal, fuchsiaroze of een subtiele kleurwaas. Bij Marc Jacobs mocht het knallen. De dokerpaarse - bijna zwarte - lippen spatten van de catwalk, en combineerden mooi met een make-uplook die voor de rest erg rustig werd gehouden. Zelf nog een beetje bang van die donkere kleuren? Breng ze voorzichtig aan met je vingertoppen of een wattenstaafje: zo krijg je wel die mooie diepe tint, maar is de kleur minder intens.

Instagram @backstagebombshell

No make-up make-up

Dit jaar is het duidelijk een alles of niets verhaal. Ofwel gaan we voor kleurrijke ogen en knallende lippen, ofwel net voor het absolute minimum. Van Michael Kors tot Tory Burch en zelfs Oscar de la Renta: modellen verschenen ten tonele met een schijnbaar perfecte doch make-uploze huid. Uiteraard kwam daar wél een legertje make-upartiesten aan te pas, maar dat neemt niet weg dat het allemaal wat minder mag. Een hydraterend serum voor een mooie gloed, eventueel een klein likje getinte dagcrème en wat lippenbalsem. Meer moet dat niet zijn!

Photo News

Vlechtwerk

Natuurlijk blijft zo'n mooie warrige haardos altijd even mooi, maar het kan geen kwaad om af en toe te laten zien dat je wél moeite hebt gedaan. Met een kunstige vlecht bijvoorbeeld. Combineer met een lage paardenstaart voor een tikje meer nonchalance, of maak onderaan vast in een strakke dot.

Instagram Francesca LiberatoreReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels