Dit beautymerk was het populairst in 2019

-
Getty Images -
Het einde van 2019 is in zicht, de perfecte reden om terug te kijken naar welke beautymerken dit jaar in de smaak vielen, dachten ze bij de Britse winkel Cosmetify. Welke merken werden wereldwijd het meest opgezocht en welk merk prijkt als favoriet bovenaan het lijstje in België? 

2019 was een druk jaar in de beautywereld maar beautywinkel Cosmetify slaagde erin om een weg te banen tussen miljoenen oogschaduwpaletten en huidverzorgingsproducten. De resultaten van hun onderzoek voegden ze samen in hun Cosmetify Index. 

De merken waarnaar mensen het vaakst zochten op het internet? Huda Beauty, MAC en Anastasia Beverly Hills prijken bovenaan het lijstje. De drie worden op de voet gevolgd door Yves Rocher. Yves Rocher is tevens ook het populairste beauty/skincare merk in België. 
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Hanne Koek

    Yves Rocher is echt goed en in een leuke verpakking.

  • Adriaan De Backer

    Yves Rocher heeft dan bovendien nog eens producten ,crèmes , zowel voor man als vrouw waar je je nog niet echt blauw betaalt .....