Disney maakt van elke vrouw een prinses met nieuwe collectie bruidsjurken

Disney
Elke vrouw wil zich een prinses voelen, en al zeker op haar trouwdag. Daarom lanceert Disney nu een nieuwe lijn trouwjurken, geïnspireerd op de meest iconische personages.

De ‘Disney Fairy Tale Weddings’-collectie zal bestaan uit 16 verschillende jurken, elk geïnspireerd op een Disneyprinses. Van romantische baljurken tot jurken met een meerminmodel: de collectie heeft gegarandeerd voor elk type bruid wat wils. Al helemaal enthousiast? Dan moeten we je helaas nog even teleurstellen. De volledige lijn zal immers pas op de wereld worden losgelaten tijdens de ‘New York Bridal Fashion Week’ in april van dit jaar.

De tekst gaat verder onder de foto.

Jurk geïnspireerd op prinses Tiana.
Disney Jurk geïnspireerd op prinses Tiana.

Wat bijzonder opvalt is dat Disney inzet op inclusiviteit. Dat merk je niet alleen aan de prijzen van de jurken (die liggen tussen een tamelijk ‘democratische’ 1.100 euro voor een jurk en 9.200 euro), maar ook aan de beschikbare maten. Zo begint de collectie bij een Amerikaanse maat 0 (wat overeenkomt met onze maat 32) en gaat ze tot een Amerikaanse maat 30 (maat 62 in onze contreien). 

Jurk geïnspireerd op Ariël.
Disney Jurk geïnspireerd op Ariël.
De jurk geïnspireerd op Belle.
Disney De jurk geïnspireerd op Belle.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • emiel wouters

    Er zijn meer kuisvrouwen nodig dan prinsessen. Maak liever daar maar een mooi voorschotje voor. Zij doen tenminste het echte werk. Hoe vervelend ook. En ze blijven even vriendelijk. Dat kan je van prinsessen niet zeggen. Ja ik heb de kuisvrouwen eens aanbeden in een gedicht. Maar hier is geen rubriek om deze schoonheid van hen te bezingen.

  • Djanakeuh Honey

    Prachtig gewoon!!