Deze wenkbrauwtrend is simpel én goedkoop

Opgekamde wenkbrauwen maken een comeback dit seizoen. Gespot op de catwalk bij onder andere Chanel, Ann Demeulemeester en Alexander Wang. En het enige dat je daarvoor nodig hebt is doorzichtige wenkbrauwgel. Kam de haartjes simpelweg naar boven en je bent klaar. De makkelijkste trend ooit! Hieronder wat inspiratie:

De opgekamde wenkbrauwen staan weliswaar het mooist als je ietwat volle rupsen boven je ogen hebt. Maar niet getreurd als jij daar zelf niet over beschikt, met wenkbrauwpotlood kom je al een heel eind. Overdrijf wel nooit als je van jezelf erg weinig of dunne haartjes hebt. En bovenal: kies een kleur die dicht aanleunt bij je eigen wenkbrauwkleur. Voor blondines en roodharigen betekent dat een assige grijze tint, donkerharige dames hebben wat meer speling en gaan best voor een bruintint die net wat lichter is dan hun natuurlijke haarkleur.

Chanel
Bruno Press Chanel
Giorgio Armani
Getty Images Giorgio Armani
Eckhaus Latta
Bruno Press Eckhaus Latta4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Amber Habex

  tja beter dan tien ton makeup op je wenkbrauwen....

 • Gaston FOUBERT

  Puur natuur is nog altijd het mooiste.

 • Juliette Francois

  Was ten tijde van de jonge Madonna al een ware trend. Ieder zijn meug, maar dit is toch eerder voor vrouwen die een mannelijke uitstraling ambiëren.

 • Theo Schuermans

  Als je zo'n rupsen boven je ogen mooi vindt?