Ga naar de mobiele website
^ Top

Deze vrouwen gaan naakt voor Calvin Kleins nieuwste ondergoedcampagne

Kirsten Dunst.
Calvin klein Kirsten Dunst.
Actrice Kirsten Dunst, Maya Hawke, de 18-jarige dochter van Uma Thurman en het 73-jarige model Lauren Hutton zijn te zien in de nieuwe ondergoedcampagne van Calvin Klein. Sofia Coppola nam de regie voor haar rekening, met intieme kortvideo's van de vrouwen als resultaat.

Nu onze landgenoot Raf Simons aan het roer staat bij modehuis Raf Simons floreert het merk als nooit tevoren. Een tijdje geleden waren de acteurs van de Oscar winnende film Moonlight al te zien in een mannencampagne voor het merk, nu lanceert hij de vrouwencampagne waarin Simons een ode brengt aan diversiteit.

In de reeks Calvin Klein Or Nothing At All zijn verschillende vrouwen te zien die variëren in leeftijd van 18 tot 73 jaar. In korte zwart-wit video's praten onder meer Kristen Dunst, Nathalie Love, Maya Hawke en Laura Harrier over hun eerste kus, de slechtste openingszinnen en hoe je jezelf moet presenteren.


Zo vond de eerste kus van actrice Kirsten Dunst bijvoorbeeld plaats in een lift met een jongen waarop haar beste vriendin verliefd was. Naar eigen zeggen was ze in shock. Aan Lauren Hutton vroeg een man dan weer of ze een ritje wou maken in zijn auto. Ze stemde er tot haar grote verbazing mee in ook.


Alle campagnevideo's zijn te bekijken op het Youtubekanaal van Calvin Klein.

Meer over1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Berlinda Lenssens

    Geloofwaardige titel. Reclame over ondergoed en toch naakt zijn....tja

Meld een bug