Deze trendy platte schoenen flatteren jouw figuur wel

Herenschoenen met een vrouwelijk kantje en aanstekers met dierenprint bij Asos.com.
Asos.com Herenschoenen met een vrouwelijk kantje en aanstekers met dierenprint bij Asos.com.
Tegenwoordig zijn platte schoenen erg populair op de catwalk, ook heel wat celebs als Victoria Beckham en Emma Watson zijn tegenwoordig fan van de ballerina's, aanstekers en zelfs hakloze laarzen. Goed nieuws voor je pijnlijke voeten, maar veel vrouwen missen toch de elegantie en vooral het afslankend effect van een hak. Daarom geven we tips voor toch elegante platte schoenen.

Tegenwoordig ga je werken in platte schoenen en kun je er zelfs het nachtleven mee induiken. Deze schoenen kan zelfs onder een chique jurk wanneer je naar een feest moet gaan. Op de catwalk zagen we voor deze herfst platte aanstekers bij Paul Smith, geveterd schoenen bij Armani en chique herenschoenen bij Marni. Iedereen weet dat platte schoenen beter voor je voeten en rug zijn, maar haast elke vrouw kent de voordelen van hakken. Ze maken je been langer en dus optisch smaller.

Om toch mee te zijn met de trends, maar je figuur wat beter in de verf te zetten, kies je voor een paar waar een klein, verborgen hakje in zit. Dit valt minder op wanneer de hak dezelfde kleur als de rest van de schoen heeft. Zo creëer je de illusie van een platte schoen, maar heb je toch een beetje het voordeel van een hoge hak.

Wie zich zorgen maakt over de grootte van zijn voeten, kan best voor een ballerina gaan die een groot stuk van je voet bloot laat. Zo worden je voeten doorbroken en lijken ze kleiner. Dames die graag hun vrouwelijke kant tonen met schoenen, kan voor een ballerina in dierenprint gaan, ook een metallic detail geeft een sexy toets. Op kantoor draag je een aansteker met frivole details als strikjes of kwastjes, met lakleder val je meteen op. Een meer casual look creëer je met platte laarzen. Als je mee wil zijn met de trends, ga je voor een enkellaarsje in bordeauxtinten.

Asos.com.
Emma Watson is dol op platte schoenen.
photo_news Emma Watson is dol op platte schoenen.