Deze trendy nagellook creëer je voor nog geen 3 euro

Instagram @beauty.ua_
Zilveren metallic nagellak is razend populair op Instagram en Pinterest, het is dan ook de ideale kleur om deze zomer mee op te vallen op festivals of gewoon op een terras. En er is goed nieuws: budgetmerk Essence lanceert binnenkort een eigen versie in ons land en die kost haast niets.

Het product in kwestie, de 'Metal shock nail powder' is eigenlijk een nagelpoeder dat je aanbrengt op een laagje natte nagellak. Volgens Essence geeft het een uniek effect op donkere nagellak. Maar wie die ultieme zilveren spiegellook wil creëren, gebruikt volgens het cosmeticamerk best een transparante nagellak als basis.

Een doosje met poeder kost amper € 2,99 en je kunt ook kiezen voor goud, blauw, groen, paars en rood/roze als zilver niet je ding is. Afgaande op recensies op internet, moet je 2 tot 3 laagjes poeder aanbrengen voor je de spiegelende look bereikt. Je kunt daar een sponsje voor gebruiken, maar het zou beter werken als je gewoon je vingers gebruikt. Wel even een oude krant onder leggen, anders vind je weken later wellicht nog glitters terug op de grond.

Het 'Metal shock nail powder' is vanaf half augustus te verkrijgen bij Kruidvat.

Essence