Ga naar de mobiele website
^ Top

De waarheid achter de glamour: "Jurk zo strak dat ik eruit geknipt moest worden!"

REUTERS
Wie mooi wil zijn, moet afzien... en dat heeft Diane Krüger al aan den lijve mogen ondervinden. Een van haar avondjurken tijdens het filmfestival zat zo strak, dat vriendje Joshua Jackson haar eruit moest knippen voor ze terug kon ademen - en naar het toilet kon.

De jurk in kwestie was een baljurk van Dior Couture. "Het was een prachtige jurk, met een zeer strak korset. Het duurde een uur om me in de jurk te hijsen, en de enige manier waarop ik naar het toilet kon, was het hele korset verwijderen."

"Na het diner, moest ik naar het toilet en de jurk zat zo strak dat ik niet meer kon ademenen. Josh moest met me meegaan om me eruit te knippen. Hij moest de jurk letterlijk verwijderen om naar het toilet te kunnen gaan. Echt zot! Ik heb al veel afgezien voor de mode", bekent Diane.

Sinds die dag is het "echte liefde", aldus Diane. "Hij is mijn held! Het beste vriendje ooit! Zo is echte liefde, toch? Om iemand te helpen die je uit de vreemdste situaties redt. Zo fantastisch is hij."

De 'assepoesterjurk' zag er in elk geval een onhandig ding uit, al is Diane wel de perfecte celeb om zo'n jurk te kunnen dragen. Spijtig genoeg onthult ze niet wat er naderhand met de jurk is gebeurd, noch hoe Dior heeft gereageerd. Wat Diane na haar toiletbezoek droeg, daar kunnen we alleen maar naar raden... 

EPA
Getty Images
Meer over


Meld een bug