De stijltips die dames met rondingen moeten kennen

Je kan een legging dragen, maar met hoge taille. Dat geldt ook voor een kort topje. Een kokerrok zet je achterste in de verf.
Asos.com Je kan een legging dragen, maar met hoge taille. Dat geldt ook voor een kort topje. Een kokerrok zet je achterste in de verf.
Dames met rondingen worden gelukkig niet langer genegeerd door de modeketens en ontwerpers. Toch zijn er enkele tips waar je je best aan houdt om te stralen in stijl.

1. De beste wintertrends die rondingen flatteren zijn onder meer korte truien. Ze zorgen voor een strakke look ondanks het dikke breiwerk. Combineer met een rok met hoge taille, want dit brengt je figuur in evenwicht. Een broek met hoge taille trekt de aandacht naar de heupen, maar doet de taille slanker lijken en verlengt de dijen. Je kont zet je nu in de kijker met een kokerrok om je achterwerk ronder en steviger te maken. Als laatste verdoezelen lange jassen zonder mouwen je heupen. Draag er een riem in om met je taille te pronken.

2. Als je je rondingen wil showen, doe je dat best met een skinny jeans.

3. Ook andere jeansbroeken zijn lief voor jouw lijf. Kies altijd voor een hoge taille omdat dit het meest flatterend is voor je taille en heupen. Dat geldt trouwens ook voor rokken: met een hoge taille zit je altijd goed.

4. Ook jij kan je buik tonen met een kort topje. Zorg er wel voor dat het om slechts een klein stukje gaat. Als je hierover een opvallend getailleerd jasje draagt, trek je de aandacht naar het slankste deel van je lichaam.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.