De schipperspetjes zijn terug: met deze exemplaren maak jij je outfit compleet

Miley Cyrus en Sienna Miller met een schipperspetje.
BSR Agency/Bruno Press Miley Cyrus en Sienna Miller met een schipperspetje.
Met de lente voor de deur, is de zeemanspet weer hot. Celebs als Miley Cyrus (27) en Sienna Miller (38) werden er alvast mee gespot. Wij zochten daarom de mooiste exemplaren voor je uit. 

Een tijdje geleden waren ze hip, nu zijn ze dat opnieuw: de schipperspetjes. Hoog tijd om je oude exemplaar af te stoffen of er eentje aan te schaffen. De petjes zijn namelijk hét ideale accessoire voor de lente. Lekker warm, en ze maken je outfit meteen af. Combineer ze met je favoriete zonnebril bij mooie lentedagen of draag ze met een sjaal wanneer het koud is. Je kan ze natuurlijk ook gebruiken om een bad hair day mee te camoufleren. 

NINA

1/ H&M, 14,99 euro, online te koop.

2/ NA-KD, 22,95 euro, online te koop. 

3/ Brixton, 44,29 euro, online te koop.

4/ Barts, 24,90 euro, online te koop.

5/ Zara, 17,95 euro, online te koop.

6/ Brixton, 44,95 euro, online te koop.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wannes Van De Velde

  Wij noemen zo iets gewoon, een klak.

 • Alfons Schepers

  Stoer! Ik draag er ook al jaren een. ;-)

 • robrecht Peeters

  draag zulk een pet al jaren.....zouden ze me gespot hebben

 • Peter Janssens

  En omdat celebs het dragen en het in de krant komt denken mensen dat het ok is om zo'n onding op hun kop te hebben staan als ze buitenkomen. Mode of niet, lelijk blijven ze.