De producten van Kim K.'s haarstylist zijn eindelijk in België te koop

Kim Kardashian
© Doug Peters/Empics Entertainment/Photo News Kim Kardashian
De kans is groot dat je nog nooit van Jen Atkin gehoord hebt en het is tijd dat daar verandering in komt. Atkin is namelijk verantwoordelijk voor de glanzende lokken van onder andere Jennifer Lopez en de producten die ze daarvoor gebruikt zijn nu eindelijk ook te koop in België. Onze beautyredactrice deed alvast een vreugdedansje toen ze het nieuws hoorde.

Wat hebben Jessica Alba, Katy Perry, Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Gwen Stefani, Sophia Vergara en de Kardashians gemeen? Glanzend haar zoals in de shampooreclame en dat hebben ze te danken aan de haarproducten van Ouai Haircare. Haarstyliste Jen Atkin richtte een jaar geleden haar eigen merk op nadat ze jarenlang ervaring op had gedaan in haar kapsalons. De producten kregen bijna instant een cultstatus, met dank aan haar bekende cliënteel. En volgens verschillende mensen in onze omgeving, is dat met recht en reden ook.

Belgische fans moesten zich tot voor kort richten tot buitenlandse webshops (met dure verzendingskosten) om de producten van Ouai Haircare te bemachtigen, maar daar is eindelijk verandering in gekomen. De beauty- en lifestylewinkel Fin du Jour verkoopt de haarverzorgingproducten nu namelijk exclusief in ons land. Goedkoop zijn de producten wel niet. Voor een shampoo betaal je 28 euro, voor een haarolie 30 euro. Maar wie Kardashians lokken wil, moet daar nu eenmaal iets voor over hebben. Toch? En dankzij Fin du Jour is dat doel alvast iétsje bereikbaarder geworden.

nina.be