De populairste rok van het jaar is opnieuw te koop

Instagram / Michaela Wissén
Van coole Francaises tot New Yorkse bloggers en modellen wereldwijd: zowat elke it-girl is al eens gespot in de Naomi skirt van Réalisation Par. Een hele tijd lang kon het Australische cultlabel de bestellingen niet bijhouden en was het kledingstuk uitverkocht, maar nu is het opnieuw verkrijgbaar. Hoezee!

Wie het modewereldje een beetje volgt, heeft vast en zeker al eens van Réalisation Par gehoord. Het merk slaagt er steeds opnieuw in om kledingstukken op de markt te brengen die zowel een Italiaanse 'la vita e bella'-vibe als een Franse 'je ne sais quoi'-attitude uitstralen. En dat valt ook in de smaak bij heel wat sterren, die zich regelmatig hullen in kleedjes van het label. Hun meest bekende stuk? Dat is zonder twijfel het rode Alexandra jurkje, dat onder meer in de kast hangt bij Kylie Jenner, Phoebe Tonkin, Selena Gomez, Kaia Gerber en Bella Hadid.

Maar nu lijkt het er sterk op dat het kleedje concurrentie krijgt van 'The Naomi Skirt'. Fashionista's wereldwijd vallen in zwijm voor deze satijnen rok met luipaardprint, maar hoe valt die populariteit te verklaren? Simpel: dit hebbeding past écht bij alles. Combineer het met een witte T-shirt en sneakers, een cropped truitje of formele blouse, en je loopt telkens weer rond met een coole, nostalgische outfit. 

Maar er is nog een extra reden. Omdat het gaat om een midirok met elastische tailleband, flatteert het kledingstuk iedereen. Dat het zich leent voor elk seizoen, is ook nog leuk meegenomen. Het enige nadeel: je moet er wel zo'n 180 (of omgerekend ongeveer 155 euro) voor overhebben. 

🦓+🐆

Een foto die is geplaatst door null (@emilisindlev) op

Scream for 🍦

Een foto die is geplaatst door null (@lucywilliams02) op

💔

Een foto die is geplaatst door null (@sabinasocol) op

Coffee date with my LA wife♥️ @jessieandrews #ootd

Een foto die is geplaatst door null (@mayastepper) op

Stockholm at its prime ✨

Een foto die is geplaatst door null (@michawissen) op
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • annette hermens

    de rok gaat nog wel, maar al die bonte troep erbij en die lelijke schoenen is smakeloos

  • Sabine Van de Kerkhove

    Als ze zouden moeten een schooluniform, of eenzelfde werkpak aandoen zou het kot te klein zijn. Maar allemaal met dezelfde rok aanlopen hoho dat is mooi zulle. Men heeft geen eigen gedacht meer, meelopers noemen wij dat...