De mooiste maatpakken in snoepkleurtjes à la Taylor Swift

Instagram @taylorswift
Het wereldwijde web staat er vol mee: Taylor Swift heeft een nieuwe single gedropt. Het gaat om het nummer ‘ME!’, dat ze schreef met Panic! At The Disco. Wat ons vooral is opgevallen? De mooie pastelkleurige outfits die voorkomen in de videoclip. Wij verzamelden alvast enkele leuke, gelijkaardige exemplaren én een aantal handige stylingtips.

Het grootste voordeel aan het kostuum voor vrouwen, is dat het eigenlijk elk figuur flatteert. Natuurlijk zul je wel wat verschillende modellen moeten passen, maar wie een maatje meer heeft, hoeft deze trend absoluut niet te schuwen. Belangrijk is dat de schouderlijn goed zit, de mouwen niet te lang of te kort zijn en de pijpen niet over de grond slepen. 

De tekst gaat verder onder de video.

Sneakers onder een kostuum zijn ideaal om je look wat meer alledaags te maken. Gaan werken in een pak als vrouw vraagt al genoeg lef, met hakken trek je nog meer aandacht naar je toe. Tenzij je dat natuurlijk net leuk vindt. Een blouse staat wat chiquer onder een kostuum, een T-shirt of sweater maken het geheel net als sneakers wat meer draagbaar.

Zin om een pastekleurig maatpak à la Taylor Swift op de kop te tikken? Wij maken de zoektocht voor jou alvast wat gemakkelijker. 

rv/nina.be

1/ Blazer en bermudashort van & Other Stories, € 149 + € 69, online en in winkels te koop.

2/ Blazer en broek van Samsøe & Samsøe, € 239 + € 159, online en in de winkel te koop.

3/ Blazer en broek van Zara, € 89,95 + € 49,95, online en in de winkels te koop.

4/ Blazer en broek van Selected Femme, € 129,99 + € 79,99, online te koop.

rv/nina.be

5/ Blazer en broek van Bonne Suit, € 225, online te koop.

6/ Blazer en broek van Esprit, € 99,99 + € 59,99, online en in winkels te koop.

7/ Blazer en broek van Filippa K, € 371,25 + € 183,75, online en in winkels te koop.

8/ Blazer en broek van Topshop, € 153, online te koop.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.