De bilspleet is back: lage heupbroeken zijn weer in de mode

Brunopress
Het zijn heuglijke tijden voor 90s kids. Na de choker, de wafelijzer haren en de crop top is nu ook de lage taillebroek weer helemaal terug van weggeweest. Gedaan met zorgeloos vooroverbukken, hallo tramp stamps!

Van Paris Hilton tot Keira Knightley en Britney Spears: op een bepaald punt was iedere A-lister wel te spotten in een jeansbroek die gevaarlijk laag bovende afgrond bengelde en bitter weinig aan de verbeelding overliet.

En nu zijn de broeken die van deftig ondergoed een lang vervlogen herinnering maken - want wat draag je in godsnaam onder zo'n jeans? - weer helemaal terug in de mode. Of wij - of de personen die achter ons zitten - daar ook zo blij om zijn, laten we voorlopig in het midden.

Brunopress

GESPOT: Bella Hadid

Brunopress

GESPOT: Gigi Hadid

Brunopress

GESPOT: Kendall Jenner

Brunopress

GESPOT: Tallia Storm

Brunopress

GESPOT: Sarah Snyder

Brunopress11 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Ellen Overbeek

  Fijn dat ze weer terugkomen. Zaten altijd lekker en het staat ook leuker dan zo'n broek die tot bijna aan je oksels komt. En ja soms zie je wel wat bilspleet, maar dat kun je simpel oplossen door je broek wat op te hijsen voordat je gaat zitten of bukken, een langer shirt te dragen, of gewoon je hand ervoor te houden.

 • Jeffry Mols

  D vmoerbeke wat een rot opmerking is dat nu ?!?!?! Eender wat een vrouw aandoet Nee IS NEE al lopen ze in hun ondergoed....

 • Annelies Vandenbroeck

  Bah, vind ik niet mooi, hoge taille skinny jeans en kort topje is veel mooier. Taille jeans steekt een buikje weg. Lage jeans is niet comfortabel.

 • Becky

  Wat is daar nu mooi aan?!

 • D vmoerbeke

  Vrouwen mogen gewoon VEEL meer. En janken dan als ze in het donker alleen over straat lopen..