De belangrijkste handschoenentrends voor deze winter

BrunoPress/Abaca Press
Het is jammer genoeg weer (bijna) tijd om de handschoenen boven te halen. Zeker wie ’s ochtends en ’s avonds de deur uit moet en geen afgestorven vingertopjes wil, trekt maar beter een warm paar aan. Moet je nog nieuwe kopen? Dan verklappen wij de 2 belangrijkste trends zodat je in één ruk warme handen hebt én mee bent met de laatste mode.

De meest opvallende handschoenentrend van dit seizoen is zeker en vast elleboog-lang. Onder andere gespot op de catwalk bij Chanel, Dries Van Noten en Roksanda. In combinatie met een stoerdere jas of jeansbroek zorgen de lange handscoenen voor een moderne Victoriaanse look zonder dat het lijkt alsof je onderweg naar de opera bent.

Verder doen ook handschoenen met een printje of in één of meerdere felle kleuren het goed. Balenciaga wil ons vooral allemaal aan de neonkleuren krijgen, Raf Simons creëerde voor Calvin Klein dan weer handschoenen in metallic en verder doet alles met tijgerprint het ook nog steeds goed. 

Hieronder een paar toffe exemplaren:

Getty Images/bruno press/nina.be

1/ COS, € 69,90, online en in de winkels te koop.

2/ Versace, € 454,95, via Zalando.

3/ & Other Stories, € 79,00, online en in de winkels te koop.

4/ Agnelle, € 89,00, via The Outnet

5/ Mango, € 12,99, online en in de winkels te koop.

6/ Paul Smith, € 185,00, online en in de winkels te koop.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pascal De Groote

  450€ voor paar handschoenen ???

 • Elke De Vos

  Exemplaar 1, 2 en 3 is net een kopie van de handschoen die onze veterinair gebruikt om de mest uit onze merries te halen net voor ze gescand worden... Nee dank u dus.

 • Theo Beyens

  En nog kou handen hebben met zulke wanten .

 • Philomena Vanderweyen

  Heb me voorgenomen om dit jaar te investeren in een paar goede wanten,trend of niet.