De 8 kledingstukken die elke vrouw moet hebben, volgens Chantal Thomass

Lingerieontwerpster ontwerpt tweede collectie voor Damart

Chantal Thomass voor Damart
Damart Chantal Thomass voor Damart
Voor de tweede keer werkt kledingmerk Damart samen met de beroemde lingerieontwerpster Chantal Thomass om hun Thermolactyl-lijn een sexy update te geven. Thomass keert deze keer naar haar eerste liefde terug: prêt-à-porter. Ze ontwierp een minicollectie in feestelijke boudoirstijl. Wij spraken de ontwerpster in een trendy nachtclub in Parijs.

Ze is ondertussen 70 geworden, maar op de presentatie van haar nieuwe collectie voor Damart, danst de ontwerpster strak in het pak en met knalrode lippen elegant tussen de journalisten door. Ze lijkt onvermoeibaar. "Maar ze gaat voor het feestje vanavond nog wel even een dutje doen", vertrouwt de PR-persoon ons toe. De collectie is volledig zwart, de lievelingskleur van Chantal en heeft verfijnde kanten details. Opvallende stuks zijn een wijde pantalon en een perfecto (op de foto draagt Chantal zelf deze combinatie), een ideale warme winteroutfit die classy oogt en comfortabel zit. "De termolactylstof is zo soepel, ik kon er alle kanten mee uit", vertelt Thomass. "En de dikkere versie van de stof zorgt er voor dat de rokken en broeken heel soepel vallen."
De collectie ligt vanaf maandag 20/11 in de winkels van Damart.

Chantal Thomass
Damart Chantal Thomass

Wat heeft een vrouw nodig om altijd stijlvol voor de de dag te komen? Volgens Chantal Thomass heb je maar 8 goede stuks nodig die je eindeloos kan combineren met de trends van het moment.

1. Een little black dress


2. Zwarte pantalon
3. Een zwarte sweater
4. Een goed gesneden wit hemd
5. Een zwart jasje (blazer, perfecto of bomber)
6. Een goede blauwe jeans
7. 1 paar basketschoenen
8. 1 paar mooie hoge hakken

Chantal Thomass stelt collectie winter 2017 voor Damart voor in Parijs
Eva Van Driessche Chantal Thomass stelt collectie winter 2017 voor Damart voor in Parijs
Sweater Chantal Thomass voor Damart € 59
Damart Sweater Chantal Thomass voor Damart € 594 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Sonia Haelterman

  Damart is toch nie voor iedereen!

 • Caroline Bex

  Enkel wintertypes staan met zwart en wit. Dus voor heel veel mensen geldt deze top niet! Volgens Caroline B. zijn de kledingstukken die je moet hebben die waarin je je goed voelt!

 • Melissa neyt

  DAMART, is dat niet die winkelketen voor oude mensen, sorry, nog veel te vroeg voor mij

 • Erwin Lauwens

  Dringend die van ons laten lezen. Wat een besparing: 8 kledingstukken ipv een hele kledingwinkel.. De kledingwinkels gaan tevreden zijn.