David Beckham showt eigen ondergoedlijn voor H&M

PHOTO_NEWS
Sinds David Beckham afgelopen juli aankondigde dat hij een mannencollectie zou ontwerpen voor H&M, keken vele fans reikhalzend uit naar de eerste campagnefoto's. Dat wachten is nu voorbij... en hoe!

Op de eerste vrijgegeven foto zien we de 36-jarige Beckham in een spannende witte boxershort, die volgens de reclame verkocht zal worden voor 9,99 pond (of ongeveer 13 euro).

Toch is het natuurlijk niet de boxershort die de aandacht trekt, want eerlijk gezegd is die maar vrij gewoontjes. Zijn afgetrainde lichaam, indrukwekkende buikspieren en tatoeages zijn daarentegen allesbehalve 'gewoontjes'. En ook de strenge blik van de voetballer kan wellicht heel wat vrouwen bekoren.

Armani
Het beeld vertoont veel gelijkenissen met de vorige reclamecampagne van David, toen nog voor het Italiaanse Armani. Die ervaring was tevens de aanleiding voor Beckhams eigen kledinglijn.

"De drang om zelf iets te ontwerpen kwam er na mijn samenwerking met Armani, want die bewees dat er een markt is voor mooi en kwaliteitsvol ondergoed voor mannen. Ik kan niet wachten om mijn eigen collectie aan iedereen te tonen, al ben ik er niet helemaal zeker van dat mijn mama blij zal zijn om me weer overal in mijn boxershort te zien", vertelde hij eerder aan WWD.

Valentijn
De collectie zal op 2 februari in de winkels van H&M liggen, net op tijd voor Valentijn. De Zweedse winkelketen maakt er dan ook geen geheim van dat ze hoopt dat veel vrouwen het ondergoed cadeau zullen doen aan hun partner. Doe jij mee? (lbs)

UNKNOWN
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS
PHOTO_NEWS