David Beckham lanceert eigen beautylijn

House 99
Uit een onderzoek van 2013 blijkt dat mannen gemiddeld 300 euro per jaar uitgeven aan verzorgingsproducten om er uit te zien als de ultieme metroman David Beckham. De ex-voetballer maakt dat heren nu nog iets makkelijker, want in samenwerking met L’Oréal brengt hij een eigen beautylijn genaamd House 99 uit.

Wat dit nieuwtje interessant maakt, is dat David zijn gezicht niet zomaar verbindt aan een lijn producten maar House 99 zelf lanceert met behulp van L’Oréal. De naam verwijst naar het jaar 1999, een belangrijk jaar voor hem. “Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak was 1999 een mijlpaal in mijn leven. Mijn zoon Brooklyn werd geboren, waardoor ik zelf een stuk volwassener ben geworden. Ik ging trouwen en daarnaast won ik drie bekers met Manchester United,” vertelt hij aan Women’s Wear Daily. House, op zijn beurt, verwijst dan weer naar Beckhams gevoel voor teamspirit. “Ik heb altijd deel uitgemaakt van een team. Als voetballer, maar ook in de zakenwereld word ik omringd door een fantastische groep mensen.”

Victoria

Eén van die mensen is natuurlijk zijn vrouw Victoria, ook wel bekend als Posh Spice. “Zij heeft een neus voor wat goede verzorgingsproducten zijn en wat niet (Victoria ging niet zo lang gelezen zelf nog een samenwerking aan met Estée Lauder, red.). Ze heeft me dan ook heel goed geholpen bij de samenstelling van het assortiment van House 99.” Dat assortiment bestaat onder andere uit een dagcrème met SPF 30 in (zonnebescherming, red.), die zo is samengesteld dat het tatoeages langer mooi houdt, een shampoo, conditioner en een stylingsproduct voor in je haren. Daarnaast bevat de lijn ook nog een scrub, gezichtsreiniger, scheercrème en een baard- en haarbalsem.

Het merk is vanaf 1 februari exclusief te koop bij Harvey Nichols in Londen. Op 1 maart zal de verkoop uitbreiden naar nog 19 andere landen, waaronder ook België. House 99 zal dan exclusief te koop zijn bij Planet Parfum en Galerio INNO.

House 99Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.