Dankzij dit Belgische schoenenmerk kun je zelf de sneakers van je dromen samenstellen

Fiamme
Sneakers van sportmerken als Nike en Adidas kun je al langer personaliseren, nu springt ook het Antwerpse schoenenlabel Fiamme op de kar. Op de webshop van het merk kan je zelf je sneakers samenstellen waarbij je het materiaal en de kleuren kan personaliseren. Je kan kiezen voor een lederen, een suède of een gemixte versie en je kan ook elk specifiek onderdeel van de schoen in jouw favoriete kleuren steken.

De sneakers van Fiamme worden ontworpen door de Antwerpse Elisa Mol en worden gemaakt in een atelier in Italië. De co-creatiemogelijkheden van de Fiamme sneaker staat in het teken van de lancering van het nieuwe model 'Florence'.

"We merken dat de sneakercultuur steeds meer inspiratie haalt uit het straatbeeld. Met de #MakeYourFiamme campagne willen we de Fiamme fans de kans geven om hun eigen stijl en identiteit te tonen," aldus Elisa Mol.

Nog tot en met 30 september kan je je eigen Fiamme sneaker samenstellen op fiammefootwear.com. Vervolgens maakt ontwerpster Elisa Mol een selectie van de 10 beste ontwerpen die hun eigen design van de Florence sneaker winnen ter waarde van € 169.

Fiamme
Fiamme10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Erik Moens

  Moet je er geen bestellen hè Freddy en Peter. Armoezaaier kunnen altijd in de promotiebakken van Lidl terecht.

 • Freddy Van Yperzele

  169 euro voor plastic schoenen veel te veel , de schoen kost 1 euro maar het merk dat er op staat is 168 euro waard.

 • Peter Buyck

  170 euro en niet weten hoe ze passen... te smalle neus bvb... trouwens slechts 6 dagen om te kunnen bestellen...

 • Jeff Smulders

  Het fijne is dat u nog niet verplicht bent om ze te kopen, nog ligt die keuze bij u zelf.

 • Verstraeten Dirk

  Niets nieuw bij ADIDAS kan je dit ook!!!