Covergirl kiest moslima als model

This super easy Fall Inspired Makeup Look is now up my my channel! Thanks for all of your patience!! Full product breakdown in the description of the video! ☝Link In The Description Box☝️ #babylailalov #nuralailalov #hautehijab #hhspottedclub #denvermakeupartist #denvermua #makeup #hijab #hijabi #fall #moroccan
Cosmeticamerk Covergirl staat erom bekend taboes te doorbreken. Onlangs stelden ze nog een mannelijke make-upliefhebber aan als een van hun boegbeelden, en in de nieuwe campagne is de knappe Nura Afia te zien. Mét hoofddoek.

Nura is een succesvolle beautyblogger en -vlogger, met meer dan 200.000 volgers op YouTube. Ze is daarnaast ook moslima en draagt altijd een hijab in het openbaar.

De blogster zal samen met onder meer Katy Perry en Sofia Vergara campagne voeren voor de nieuwste mascara van Covergirl, die 'So Lashy' zal heten. Ze zal onder meer in tv-advertenties verschijnen en op billboards.

#Nuralailalov #babylailalov #blue #iceblue #ice #Denvermua #denvermakeupartist #bluemakeup
TBack to when I shot with @modestories @pombo_pix !! # @aishaishbb2497 #moroccan #nuralailalov #babylailalov #mode #denvermua #denvermakeupartist