Comfy op zondag: zo draag je een pyjama naar buiten zoals Selena Gomez

Selena Gomez
Getty, Bruno Press, nina.be Selena Gomez
Stijl en comfort kunnen best hand in hand gaat als het van popster Selena Gomez (27) afhangt, want zij werd deze week namelijk in een pyjama gespot om naar een etentje te gaan in New York. Zelf ook geen zin om je vandaag in een oncomfortabele outfit te wurmen, maar wil je er niet uitzien alsof je slaapwandelt? We geven enkele tips. 

Schoeisel

Je kunt makkelijk aan de buitenwereld duidelijk maken dat je niet uit je bed gerold komt, door hakken te dragen onder de pyjama-look. Zeker ’s avonds werkt dat goed. Al maken sneakers of loafers het geheel dan weer iets nonchalanter en hipper. Beiden zijn een optie, je bekijkt dus best zelf even waar je je het meest comfortabel bij voelt.

Zijde

Zijde werkt beter dan katoen; het oogt luxueuzer en eleganter. Het valt ook mooier. Heb je er niet het budget voor dan zijn er genoeg alternatieven (lees: nep-zijde) op de markt. Qua kleur is zwart veilig en altijd goed, wit is opvallend en prints zijn fashion forward.

Make-up en juwelen

Je hoeft niet per se te overdrijven met make-up en juwelen, maar een béétje moeite doen helpt bij deze look. Selena Gomez koos bijvoorbeeld voor felle rode nagellak, zwaar opgemaakte ogen en een verder neutraal gezicht.

Photo News1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Buyck

    Eerder een mantelpakje in pyjamastijl... Lijkt me niet eens een pyjamastof.