Chic, maar niet duur: schitter net zoals Lana Del Rey in een prachtige zilveren jurk

Lana Del Rey met haar vriend tijdens de Grammy's 2020.
Photo News Lana Del Rey met haar vriend tijdens de Grammy's 2020.
Zondag schitterde Lana Del Rey op de 62ste Grammy Awards in een prachtige zilveren jurk. Wat het meest opviel? Niet de kleur, stijl of dat ie perfect gegoten zat, wel het prijskaartje.

In plaats van dat de zangeres een stylist inhuurde of koos voor een designerkleed, kocht ze haar jurk last minute in een winkelcentrum. “Ik had nog een jurk in mijn kast hangen, maar toen ik samen met mijn vriend op zoek ging naar een riem voor hem en in het winkelcentrum op deze jurk botste, was ik meteen verliefd. Ik heb ze daarna gewoon zelf een beetje op maat gemaakt”, vertelde ze daarover.

En voor de zilveren jurk met kralen franjes, keyholedecolleté en korte mouwen hoefde de populaire zangeres niet eens zo diep in haar buidel te tasten. Zo is de galajurk van Aidan Mattox bij Saks Fift Avenue te koop voor $ 595, omgerekend zo’n € 541.

Lana Del Rey met de jurk van Aidan Mattox.
Photo News Lana Del Rey met de jurk van Aidan Mattox.

Del Rey kon dan ook op veel lof rekenen van haar fans voor haar betaalbare keuze. “Lana Del Rey kocht haar jurk voor de Grammy’s gewoon in een winkelcentrum en maakte hem zelf op maat, mijn koningin” en “Lana Del Rey kocht haar jurk voor de Grammy’s in een winkelcentrum, en eerlijk, dat is zo verfrissend, waardoor ik nog meer van haar hou”, waren maar enkele van de vele positieve reacties op Twitter.

De tekst gaat verder onder de foto. 

Het slechte nieuws? De jurk ging als zoete broodjes over de toonbank en is helemaal uitverkocht op de website. Het goede nieuws? Wij zochten voor jou de allermooiste alternatieven uit!

nina.be

1. Adrianna Papell, € 379,95.

2. Coast, € 144.

3. Luxuar Fashion, € 349,95.

4. Asos, € 124,99.

nina.be

5. Forever New, nu voor € 87,99 i.p.v. € 134,99.

6. Asos, € 179,99.

7Asos, € 103,99.

8. Sista Glam, € 159,95.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Christelle Becu

    541 €, is dat niet duur ??