Chanel lanceert nieuwe handtas en Pharrell Williams is het gezicht

Pharrell Williams hier te zien in een campagne van G-star, het modemerk waar hij zelf mede-eigenaar van is.
G-star Pharrell Williams hier te zien in een campagne van G-star, het modemerk waar hij zelf mede-eigenaar van is.
Modehuis Chanel lanceert een nieuwe handtas de 'Gabrielle Bag' en om die in de kijker te zetten hebben ze muzikant Pharrell Williams gevraagd als gezicht. Hij is daarmee de eerste man ooit die te zien is in een handtassencampagne van het merk. Eerder werkten Williams en Chanel wel al verschillende keren samen.

Vorige maand was Pharrell Williams nog te bewonderen op de catwalk van Chanel tijdens hun Métiers d'Arts show. De muzikant componeerde daarvoor ook al een nummer voor een film van het modehuis en hij was naast voormalig topmodel Cara Delevingne te zien in een campgane van het modehuis. Dat Williams ook gevraagd is voor de laatste nieuwe campagne van Chanel is dus geen al te grote verrassing.

Dat het gaat om een tassencampagne, maakt het daarentegen wel interessanter. Nooit eerder stond namelijk een man model voor een handtas van Chanel. Ook Kristen Stewart, Cara Delevingne en Caroline de Maigret zullen te zien zijn in de reclamecampagne. Al poseren ze allevier wel apart van elkaar. De foto's werden genomen door Karl Lagerfeld, creatief directeur van Chanel.

De Gabrielle Bag en de bijhorende campagne wordt op 3 april 2017 gelanceerd.

Williams hier te zien op de catwalk van Chanel, inclusief jas van tweed en parelketting.
getty Williams hier te zien op de catwalk van Chanel, inclusief jas van tweed en parelketting.

Modna kuća @chanelofficial predstavila novi model torbice. / "Gabrielle" is a new Chanel bag. See more on #buro247hr #chanel #bag #gabriellebag #accessories #fashion #buro247

See this Instagram photo by @buro247hr * 266 likes

Si veneras los accesorios de @chanelofficial por encima de todas las cosas, va a encantarte el nuevo #GabrielleBag #chanel #chanelbags #bags #karllagerfeld #cocochanel #fashion #style

See this Instagram photo by @anthemfashion * 8 likes