Capes en crop tops: dit was de rode loper van de Critics Choice Awards

nina.be
De voorbije nacht werden de Critics Choice Awards uitgereikt in Santa Monica. De outfits op de rode loper waren een pak minder extravagant dan bij de Golden Globes van vorige week, al zaten er ook deze keer enkele pareltjes tussen. Een overzicht: 

Jennifer Lopez

AFP

Geen iconische groene Versace jurk voor J.Lo deze keer, maar een veel minder opvallend beige exemplaar.

Lupita Nyong’o

REUTERS

Soms mag het ook gewoon simpel zijn: Lupita Nyong’on straalt in een stijlvolle jurk van Michael Kors. 

Billy Porter

Getty Images

Acteur Billy Porter zorgt voor de terugkeer van de legendarische ‘broekrok’ in deze gewaagde wijde jumpsuit van ontwerper Hogan McLaughlin. 

Anne Hathaway

REUTERS

Voor Anne Hathaway was het haar eerste rode loper nadat ze haar tweede kind op de wereld zette. We spotten nog een klein babybuikje bij de actrice, en kunnen alleen maar toejuichen dat de actrice ervoor koos om dat niet te verbergen. 

Kristen Bell

REUTERS

‘The Good Place’ actrice Kristen Bell koos voor een limoengroene jumpsuit. En hoewel dat niet de makkelijkste kleur is om te dragen, komt de actrice er verrassend goed mee weg. 

Olivia Wilde

Getty Images

Hoewel Olivia Wilde een prachtige vrouw is, komt dat niet echt tot z’n recht in deze ouwbollig ogende jurk met pofmouwen. 

Nicole Kidman

EPA

*Geeuw*. Ik denk niet dat we ons deze jurk van Nicole Kidman nog lang zullen herinneren. Niet lelijk, maar ook niet gedenkwaardig.

Charlize Theron

AFP

Yup, Charlize, als het buiten wat frisser is, moet je inderdaad gewoon een jasje over je galajurk dragen voor wat extra warmte. 

Zendaya

REUTERS

Zangeres en actrice Zendaya koos voor een futuristisch ogende combinatie met een strakke crop top van Tom Ford. 

Joey King

Jordan Strauss/Invision/AP

De jurk mag dan wel van Prada zijn, ons lijkt het eerder alsof actrice Joey King zelf aan de slag ging met een rol aluminiumfolie. 

Lucy Hale

Jordan Strauss/Invision/AP

Van het gordijnenstofje over de zarte strik tot de parelriem: alles aan deze jurk schreeuwt ‘fout’ wat ons betreft. Sorry Lucy Hale, maar dat kan echt beter.