Cadeautip: shop deze feestelijke Anna Morellini handtas met meer dan 70% korting

rv
Nog op zoek naar een kerstcadeautje, voor een vriendin of stiekem voor jezelf? Dankzij NINA shop je een handtas van Anna Morellini ter waarde van 239 euro voor een voordeelprijs 69,95 euro, oftewel met een korting van meer dan 70%. De tas is er in zeven verschillende kleuren, dus er is voor elke handtasliefhebber wat wils. 

Al een outfit bij elkaar gezocht voor de feestdagen? De juiste handtas erbij kan een outfit maken of kraken, en misschien wringt daar wel het - euhm - schouderbandje. Op zoek naar een luxueuze handtas zonder te veel geld neer te tellen? Dankzij NINA koop je een feestelijke Anna Morellini handtas ter waarde van 239 euro, maar je betaalt er slechts 69,95 euro voor. 

De handtas is een Italiaans design, en bestaat voor 100% uit leder.  De afmetingen zijn 28 (L) x 20 (H) x 12 (D) centimeter. Ze zijn verkrijgbaar in zeven kleuren: zwart, cognac, grijs, donkergroen, taupe, olijf en jeans. Inclusief aanpasbare schouderband van 120 cm. Bestel nu op nina.be/handtas.

rv
rvReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.