Buikje verdwijnt met deze 'magische' kledingstukken

Panelen aan de zijkant, franjes en blote schouders en een ceintuur die de taille benadrukt verdoezelen een buikje.
Asos.com Panelen aan de zijkant, franjes en blote schouders en een ceintuur die de taille benadrukt verdoezelen een buikje.
Leer je buikje op de juiste manier te verstoppen en lijk een kledingmaat slanker met deze ceintuurs, jurken met donkeren panelen en prints die het perfecte silhouet garanderen.

De optische illusie is een krachtig wapen voor je lijn en zelfbeeld. Met de juiste accessoires en kledingstukken moet je je geen zorgen meer maken over oneffenheden in je figuur. Een jurk met drapage-effect aan de buik is ideaal om effentuele eventuele uitstulpingen te verdoezelen. Ingesnoerde tailles in combinatie met een A-lijn rok verstopt elke mogelijke probleemzone. Ideaal als je een gastronomisch feest in het vooruitzicht hebt.

Panelen aan de zijkant in een donkere kleur verrichten wonderen voor je buik. Zeker als dit gecombineerd wordt met een opvallende print in het midden, want dit benadrukt net je troeven. Een ingebouwd korset is zelfs nog beter, dit controleert en ondersteunt je buik. Nog een manier om je slanke taille in de kijker te zetten is een ceintuur. Een donkere kleur benadrukt het slankste deel van je lichaam.

Heel wat vrouwen voelen zich onzeker in een kokerrok, maar daar is helemaal geen reden voor. Koop een exemplaar dat hoog komt en combineer met een top dat je schouders beklemtoont. Dan valt weer het smalste punt van je lichaam het meest op.