Bruid on a budget? French Connection lanceert betaalbare trouwjurken

French Connection
"If you liked it, then you should have put a ring on it." Naar Beyoncé heeft hij goed geluisterd, dus die ring rond je vinger heb je al. Nu die trouwjurk nog. Al is dat makkelijker gezegd dan gedaan, want wie er niet om staat te springen een fortuin neer te tellen voor een wit niemendalletje, moet genoegen nemen met een héél beperkte selectie. Of toch niet?

Jullie mogen dan wel beiden staan popelen om elkaar onder het goedkeurend oog van vrienden en familie het ja-woord te geven, op het prijskaartje van die jurk zaten jullie dan weer niet te wachten. Gelukkig is daar tegenwoordig wél een mouw aan te passen.

Zeeman deed het al, Asos volgde, net als Whistles, Topshop, Sessùn en nu ook French Connection. Het Britse merk lanceert immers een maagdelijk witte collectie, speciaal voor bruidjes met een strak budget. De jurken werden geïnspireerd op de trouwjurken van celebrities zoals Kate Moss, Poppy Delevingne en Bianca Jagger. De prijzen variëren tussen 65 pond (omgerekend 73 euro) en 250 pond (omgerekend 280 euro), waarmee alles bijzonder betaalbaar blijft. We zien - hoe kan het ook anders - bruidsjurken in alle vormen en maten: met een romantische volle rok, tot de subtiele boho-vibe, maar ook een stijlvolle jumpsuit voor vrouwen die ook op hun trouwdag de broek dragen.

De collectie zal in de lente van 2018 gelanceerd worden. Of de jurken ook in België beschikbaar zullen zijn, is nog niet geweten, maar zelfs met een retourticketje Londen ben je nog altijd goedkoper uit dan in de doorsnee bruidswinkel.

Cari jurk, 250 pond (280 euro)
French Connection Cari jurk, 250 pond (280 euro)
Palmero jurk, 250 pond (280 euro)
French Connection Palmero jurk, 250 pond (280 euro)
Arta kanten topje, 80 pond (90 euro), Arta culottes, 90 pond (100 euro)
French Connection Arta kanten topje, 80 pond (90 euro), Arta culottes, 90 pond (100 euro)Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.