Bloemengordijn van Kim K. verbannen uit foto in Vogue

Kim K. meedogenloos uit beeld geknipt.
getty Kim K. meedogenloos uit beeld geknipt.
Van alle modeflaters die de zwangere Kim Kardashian de voorbij maanden uit haar kast plukte, liet geen enkele zo een zware indruk achter als het bloemengordijn op het Kostuumgala in het Metropolitan Museum of Art. Na een afslachting door modecritici en een pijnlijke steek van Euphegenia Doubtfire, doet Vogue er nog een schepje bovenop door Kim meedogenloos uit beeld te knippen in hun overzicht van de bestgeklede mannen en vrouwen, waarin Kanye West met zijn Givenchy maatpak een plaatsje wist te veroveren.

Vogue.com stelde een glamoureuze slideshow samen van de bestgeklede sterren op de rode loper van het prestigieuze 'Costume Gala'.

Misbaksel
Dat de bloemenjurk van Kim Kardashian de selectie niet ging halen, is allesbehalve verbazend, maar dat ze droogweg uit beeld zou worden geknipt, had wellicht niemand zien aankomen. Het enige bewijs dat Kim. K. effectief aanwezig was, is een zo klein mogelijk boordje van het misbaksel dat ze droeg.

Burn
Wie de fotoreeks bekijkt, ziet onmiddellijk dat Kanye Wests foto smaller gecropt werd dan alle andere. Om nog meer zout in de wonde te strooien zijn alle andere koppels, zoals Lindsey Vonn en Tiger Woods, wel degelijk intact gebleven in de slideshow.

Toch blijft ontwerper Riccardo Tisci zijn keuze door weer en wind verdedigen: "Ik vind dat ze er prachtig uitzag. Ze is de mooiste zwangere vrouw die ik in mijn hele carrière heb mogen kleden", klinkt het.

Wie de Twitter-stunt van Robin Williams (a.k.a Euphegenia Doubtfire) gemist heeft, kan in onderstaande tweet terecht. Scroll ook gerust nog even verder voor andere memorabele modeflaters van de zwangere Kim K.

'Best dressed'-lijst
Vogue 'Best dressed'-lijst
Zelfs 'Orkardashian' bleef niet zo lang hangen.
photo news Zelfs 'Orkardashian' bleef niet zo lang hangen.
Nog meer modegeflater...
photo_news Nog meer modegeflater...