Bij H&M kunnen online shoppers binnenkort eerst passen, dan pas betalen

H&M
H&M wil het z'n klanten nog iets gemakkelijker maken om te shoppen, zowel in de winkels als in de online webshops. De Zweedse modereus werkt daarvoor samen met het online betaalbedrijf Klarna.

Door de samenwerking wordt Klarna verantwoordelijk voor een deel van  het betalingsverkeer. Concreet wil dat zeggen dat H&M-klanten in de toekomst met alle gemak van de wereld kunnen betalen, in de winkels én online. Ook moet het simpeler worden om pakjes te laten leveren en te retourneren. Maar het beste nieuws van al? Binnenkort kan je eerst kledij bij je thuis laten bezorgen om het eens te testen, en pas achteraf moet je betalen. 

"We zijn bij H&M ontzettend blij met deze samenwerking. Op deze manier kunnen we onze klanten op maat gemaakte oplossingen aanbieden", reageert Daniel Claesson, hoofd business development van H&M. "Zo zullen ze zelf kunnen kiezen hoe ze betalen en of ze liever in de winkels of online shoppen."

De nieuwe service zal vanaf volgend jaar getest worden in Zweden en in het Verenigd Koninkrijk. Pas later wordt het uitgebreid naar andere Europese landen en eventueel ook naar de Verenigde Staten en Azië. 
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frank Joos

  Dus eerst eens dragen op een feest, en als er niets aan is terugsturen. En de anderen kopen 2e hands.

 • Yovanni Rochus

  Bij Zalando kan je toch ook eerst passen en dan achteraf betalen? Wat is hier zo speciaal aan?

 • Marie Vandam

  Zolang men enkel met krediet kaarten kan betalen en niet met bankcontact koop ik niets bij h&m hun web shop!

 • kris deka

  Goed voor de feestdagen ,als de feesten gedaan zijn pak terug sturen en zeggen dat het niet past..

 • mieke jansens

  zo idioot .. of je gaat shoppen of je koopt online