Beyoncé ontwerpt een kersttrui, maar Twitter is er geen fan van

Twitter
Fans van (foute) kersttruien wrijven zich nu al verkneukeld in de handen bij de nakende opening van het seizoen der kitscherige truien. Ook Queen Bey doet graag mee met deze kerstgewoonte en ontwierp een trui voor de feestdagen, al is Twitter niet helemaal fan van het ontwerp: "Dit is de minst geslaagde kersttrui ooit".

Een kersttrui is onlosmakelijk verbonden met felle groene en rode kleuren en de nodige portie kitsch. Maar daar denkt zangeres Beyoncé duidelijk anders over. Ter gelegenheid van Kerstmis ontwierp ook zij een kersttrui, maar die lijkt in de verste verte geen schreeuwerige kerstsfeer uit te stralen. 

Een doodnormale zwarte trui, met als opschrift "Beyoncé Holiday Sweater" gaat voor 46 euro over de toonbank. En daar kunnen twitteraars duidelijk niet om lachen. Van "de minst geslaagde kerstrrui ooit" tot "ik kan me niet voorstellen dat het ontwerpen van deze trui haar veel moeite heeft gekost": de commentaren voor het stukje textiel zijn niet mals. Wie daar anders over denkt, kan de trui via de webshop van de zangeres bestellen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.