Belgische illustratrice Eva Mouton lanceert sticker-app

Instagram Joy Anna Thielemans & Instagram Eva Daeleman
De Belgische illustratrice en schrijfster Eva Mouton heeft een gloednieuwe sticker-app Eva Mouton Pix gelanceerd, die nu al razend succesvol is bij BV's zoals Joy Anna Thielemans en Eva Daeleman. Het Gentse bedrijfje HeyHey Apps maakte de applicatie, die sinds vandaag te koop is in de App Store.

Eva Mouton studeerde in 2009 af in de richting Beeldende kunst aan Sint-Lucas in Gent en maakt elke week de getekende column 'Eva's Gedacht' voor het weekblad van De Standaard. Nu heeft ze in samenwerking met HeyHey Apps, het Gentse bedrijfje dat apps en spelletjes maakt, een sticker-app gecreërd.

Met Eva Mouton Pix kun je je selfies of foto's van je cappuccino opleuken met negentig tekeningen van Eva Mouton herself. Denk aan een dinosaurus, een sanseveria en vlaggetjes. Je eigen kunstzinnige creaties kun je daarna met je vrienden delen op sociale media, inclusief de hashtag #evamoutonpix.

De applicatie Eva Mouton Pix is vanaf vandaag beschikbaar in de iTunes Appstore en kost 2,99 euro.

Finally some Dinosaurs to play with! THANK YOU @eva_mouton 💕 #evamoutonpix

Een foto die is geplaatst door null (@) op

✂️✂️✂️✂️ (waarom is er geen emoticon van een flamingo? #gemistekans)

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Al ongeveer anderhalf uur kapot gelegen met de enthousiaste pose van @sagasnelpoes // #evamoutonpix in de Appstore vanaf 13/5!!! #aftellen #evamouton