Belgische handtassenontwerpster Mieke Dierckx opent eerste flagshipstore

Ontwerpster Mieke Dierckx.
Elien Jansen Ontwerpster Mieke Dierckx.
Begin december opent de Belgische ontwerpster Mieke Dierckx officieel de deuren van haar eerste permanente shop in Westerlo. Ze groeide er op, bouwde er haar merk uit en tovert momenteel een pand in het hart van de stad om tot haar allereerste flagshipstore. 

Het merk Mieke Dierckx staat gelijk aan tijdloos, kwalitatief en duurzaam design. Een spel van dieptes, vormen en kleuren die voortvloeien uit de architecturale feel van de ontwerpster. Na 6 succesvolle jaren op de teller schakelt Mieke nu nóg een versnelling hoger. Begin december sluit ze immers haar bestaande atelier en wisselt ze dit in voor haar allereerste flagshipstore. Ze brengt haar atelier en boetiek samen in één pand.

Persoonlijke aanpak

Mieke Dierckx staat daarnaast ook bekend om haar filosofie van op maat gemaakt, en dit trekt ze dan ook door in haar nieuwe boetiek. Het verlenen van persoonlijk advies en het creëren van custom-made ontwerpen zal altijd deel uitmaken van haar aanpak.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.