Anna Nooshin lanceert eerste zwemcollectie: "Ik hoop dat iedere vrouw zich er mooi in voelt"

Anna Nooshin.
Hunkemöller Anna Nooshin.
De bekende Nederlandse tv-persoonlijkheid, auteur, blogger en vlogger Anna Nooshin heeft in samenwerking met Hunkemöller haar eerste zwemcollectie uitgebracht. Eerder ontwierp ze ook al een lingeriecollectie voor het merk die als zoete broodjes over de toonbank ging. Een vervolg was dus welgekomen. Wij waren gisteren bij de lancering in Amsterdam en ontmoetten de prachtige Iraans-Nederlandse schone.

Op foto komt Anna Nooshin ultra sexy en zwoel over, in het echte leven is ze net een petite Française. Heel erg klein en fijn, maar wel met een uit de kluiten gewassen boezem. Maar vooral beeldschoon. Dat in combinatie met een luttele 314.000 Instagramvolgers en een zeer toegankelijke en down to earth mentaliteit, maakt van haar hét perfecte gezicht van de internationaal bekende lingerieketen Hunkemöller.

Na een eerste succesvolle lingeriecollectie mocht Anna Nooshin nu opnieuw mee achter de tekentafel kruipen, maar dan voor een zwemlijn. Ze haalde haar inspiratie bij het wilde westen en haar eigen actieve levensstijl. Zo zie je veel embroderiën terugkomen die normaal gezien op klassieke rodeo hemden staan. Verder is ook de kleur bordeaux een rode draad doorheen de collectie. Haar eigen favoriete stukken zijn de bikini met bloemen op "omdat die bij alles past" en het zwarte badpak "omdat je die makkelijk als top kunt dragen met een jeansshort over".

Het artikel gaat verder onder de foto.

Anna Nooshin.
Hunkemöller Anna Nooshin.
Anna Nooshin
Hunkemöller Anna Nooshin

Wat de collectie extra speciaal maakt is dat je de meeste bikini's achteraan moet vastknopen, speciaal ontworpen voor dames met grote borsten net als Anna. Qua stoffen werden alleen hoogwaardige materialen gebruiken, omdat Anna er op stond dat je de items een tijdje kunt blijven dragen. Daarnaast liet ze nog weten dat ze het vooral belangrijk vindt dat vrouwen zich mooi voelen in de collectie, ongeacht hoe ze eruit zien of welk figuur ze hebben.

De collectie is vanaf morgen online te koop, en vanaf volgende week woensdag bij geselecteerde winkels van Hunkemöller. Prijzen variëren van € 18,99 tot € 64,99.