An Lemmens ontwerpt kledingcollectie voor de feestdagen

An Lemmens
LolaLiza An Lemmens
Wie dacht alle facetten van An Lemmens (39) te kennen, heeft het mis! Naast presentatrice is An nu namelijk ook mode-ontwerpster. Voor de Belgische winkelketen LolaLiza ontwierp ze een feestcollectie waarbij vrouwelijkheid en glamour centraal staat, maar dan op een toegankelijke manier gebracht voor iedereen. 

“Feesten doe je op de dansvloer in een sexy jurk, maar even goed aan tafel tijdens een lekker etentje met vrienden in een comfortabele, feestelijke jumpsuit. Ik ben heel erg blij dat ze bij LolaLiza mijn ideeën zo goed konden vertalen in hun praktische uitvoering en kan niet wachten om mijn collectie in het straatbeeld te zien”, vertelt An Lemmens. 

De 39-jarige presentatrice ontwierp uiteindelijk 5 kledingstukken voor de feestdagen, gaande van een glitter look tot een klassieke zwarte blazer jurk. De collectie is vanaf 5 december te koop bij geselecteerde LolaLiza-filialen en online.

An Lemmens voor LolaLiza.
LolaLiza An Lemmens voor LolaLiza.
An Lemmens voor LolaLiza.
LolaLiza An Lemmens voor LolaLiza.
An Lemmens voor LolaLiza.
LolaLiza An Lemmens voor LolaLiza.
An Lemmens voor LolaLiza.
LolaLiza An Lemmens voor LolaLiza.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Famano Famano

    Mooie warme vrouw. Veel succes

  • Van Eersel Guy

    Een etiketje eraan met de naam, en kassa kassa, verder niks mee te maken natuurlijk

  • jean petermans

    Wat moet het toch "fantastisch" zijn voor de Antwerpse kledingsacademie, iedereen kan blijkbaar vandaag de dag kleding ontwerpen.