Alsof je op wolkjes loopt: de leukste sokken om je thuiswerkoutfit op te vrolijken

KisSocks
Nu thuiswerken het nieuwe normaal is, heeft de jogging bij veel mensen een vaste plek in de garderobe ingepalmd. De makkelijkste manier om je outfit wat op te vrolijken? Met een leuk paar sokken, tiens. 

Telewerk maakt het aanlokkelijk om in pyjama of jogging te werken. Geen kat die het ziet - zolang je niet moet videocallen of naar de supermarkt gaat - en comfort is prioriteit nummer één. Maar wat als je toch wat persoonlijkheid wil toevoegen aan je outfit? Dan zijn sokken een goeie optie. 

“De kous is uitgegroeid tot een volwaardig mode-accessoire”, zei styliste Sarah Roelstraete eerder al aan ons. “Zo’n vier à vijf jaar geleden werden ze voor het eerst gespot op de catwalk bij modehuizen als Prada, Gucci, Miu Miu, Vetements en Balenciaga. Ondertussen worden ze ook omarmd door commerciële merken en het mainstream publiek.”  Bijgevolg mogen sokken gerust opvallen, met felle kleuren, grappige prints of een laag glitters. 

Nog een pluspunt is dat ze je voeten warm houden. Veel mensen hebben nu immers last van koude handen en voeten omdat ze te lang in één houding zitten. Kortom, ze zijn comfy, mooi én handig: een win-win-win-situatie dus. Wij zochten alvast enkele leuke exemplaren uit. 

rv/nina.be

1/ Becksöndergaard, 12 euro, o.a. te koop via de Bijenkorf.

2/ Happy Socks, 20 euro, online te koop.

3/ Zeeman, 2,49 euro, online te koop.

4/ CKS, 7,99 euro, online te koop.

5/ Monki, 6 euro, online te koop.

6/ Weekday, 4 euro, online te koop.

7/ Calzedonia, 3,95 euro per paar, online te koop.

8/ Kissocks (samenwerking tussen Heren Loebas en Hero on socks), 35 euro voor 2 paar, online te koop.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.