Allemaal aan de vloeibare panty: deze nieuwe trend geeft je mooie, glanzende benen

Huda Beauty
Voor wie tijdens de lente- en zomermaanden liever geen ongemakkelijke panty draagt is er nu een nieuwe trend: de vloeibare panty. Wij vertellen je vandaag graag meer over deze nieuwe, ietwat bizarre, beautytrend.

Zeg niet zomaar zelfbruiner tegen een vloeibare panty. Het verschil tussen de twee zit hem namelijk in het effect dat je verkrijgt na het aanbrengen. Waar een gewone zelfbruiner een mat resultaat geeft, zorgt de zogenaamde vloeibare panty ervoor dat je benen niet alleen een prachtig sunkissed tintje krijgen, maar ook een glanzende finish. Het resultaat dat je ook verkrijgt als je een panty draagt met satijnglans, maar dan zonder het jeukende ongemakkelijke gevoel van een stel broekkousen.

Ben je helemaal verkocht aan het idee van een paar prachtig glanzende benen? Dan zetten wij graag de beste liquid panty’s voor jou op een rijtje.

Nina.be

1. Charlotte Tilbury, Supermodel Body Highlighter, € 59. Shop hier.
2. Sally Hansen, Airbrush Legs, € 8,99. Shop hier.
3. Huda Beauty, N.Y.M.P.H., € 46. Shop hier.
4. Bondi Sands, Glo Shimmer One Day Tan, € 11. Shop hier.
5. Vita Liberata, Beauty Blur Sunless Glow, € 36,50. Shop hier.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.