Alexa Chung en Tan France presenteren nieuwe modeshow op Netflix

Tan France & Alexa Chung.
BRUNO PRESS Tan France & Alexa Chung.
De Britse fashionista Alexa Chung en Tan France - die je misschien wel kent als de mode-expert uit ‘Queer Eye’ - slaan de handen in elkaar. Samen gaan ze een gloednieuwe talentenjacht op Netflix presenteren.

In de nieuwe docuserie moeten 18 designers het tegen elkaar opnemen. De uiteindelijke winnaar krijgt een flinke som geld - $250.000, of omgerekend ongeveer € 225.000 - om z’n modecarrière een duwtje in de rug te geven. Daarnaast mag de gelukkige ook een collectie lanceren op de luxewebsite Net-a-Porter. 

Het grote verschil met andere talentenjachten, zoals ‘Project Runway’? De deelnemers zijn geen groentjes, wel opkomende talenten die al hebben samengewerkt met grote labels en sterren. Zij krijgen elke aflevering een nieuwe uitdaging, die draait rond “een trend of stijl die mee bepaald heeft hoe mensen zich wereldwijd kleden”. Op het einde van de aflevering zal een wisselende gastjury alle creaties beoordelen. Onder meer Elizabeth Stewart - dé styliste van Julia Roberts, Gal Gadot en Jessica Chastain - en Eva Chen - fashion director bij Instagram - zetelen in die jury. Andere namen worden binnenkort nog bekendgemaakt.

Wanneer de serie op Netflix verschijnt, is nog niet duidelijk. Wel is geweten dat de nieuwe reeks uit 10 afleveringen zal bestaan. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.