Ga naar de mobiele website
^ Top

Adidas steekt de Stan Smith in een nieuw jasje & meer sneakernieuwtjes

Adidas
Adidas heeft de iconische Stan Smith nogmaals onder handen genomen, je kunt de meest populaire sneaker van Nike één dag lang zelf customizen en er zijn weer nieuwe Puma's van de hand van Rihanna uitgekomen. Alle nieuwtjes uit de wondere wereld van sneakers op een rijtje.

De Stan Smith in een nieuw jasje
Eerder voorzag Adidas hun meest populaire sneaker de Stan Smith al van een stoffen - ook wel primeknit - bovenkant, zodat je je favoriete sneaker ook in de zomer kunt blijven dragen. Ze gaven de Stan Smith ook al een zool met de zogenaamde boost technology in, voor meer flexibiliteit en een betere schokdemping. Nu combineren ze die twee extra's in één, kwestie van de hype rond de bekende witte sneaker nog iets langer te kunnen rekken.

De Stan Smith Boost Primeknit kost € 149, is verkrijgbaar in groen en blauw en is binnenkort te koop in de Adidas winkels en online.

Rihanna x Fenty
Zangeres Rihanna heeft ondertussen al verschillende collecties voor sportmerk Puma ontworpen. Omdat die telkens zoveel succes hadden, doet ze er maar gewoon mee door. Haar laatste nieuwe lijn bevat onder andere sneakers en badslippers met een grote satijnen strik aan de bovenkant. Geen onopvallend ontwerp, maar aangezien de schoenen nu al bijna overal uitverkocht zijn, is er blijkbaar net als altijd interesse genoeg. Op naar de volgende collectie.

De collectie is onder andere verkrijgbaar bij Avenue SneakerStore in Antwerpen. Prijzen variëren van € 89,95 tot € 399,95.

Puma

Customize de Nike VaporMax
We schreven eerder al dat Nike voor de 30ste verjaardag van de Air Max sneaker, heel wat speciaals op het programma heeft staan. Eén van die acties is dat je op 26 maart, de verjaardag van de bekende sneaker, één dag lang zelf de populaire Nike VaporMax kunt samenstellen. Je kunt alle kleuren kiezen, het materiaal en zelfs emoji toevoegen op de achterkant van de schoenen.

Op 26 maart op www.nike.com.

Nike
Meer over2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Anti Wielrennen

    Goedkoper matriaal voor meer geld!

  • Mamadou Elmo

    de schoenen worden met de seconde lelijker

Gesponsord

Meld een bug