Adidas brengt Game of Thrones sneakers uit

Adidas / Nina.be
Na zeven seizoenen is de winter er eindelijk: het einde van ‘Game of Thrones’ is nu echt in zicht. Om het laatste seizoen van de immens populaire serie te vieren, brengt Adidas nu een collectie sneakers uit, geïnspireerd op de serie.
Ultraboost Night’s Watch
Adidas Ultraboost Night’s Watch

De sneakers zijn geïnspireerd op de verschillende Huizen en de belangrijke personages uit de zeven koninkrijken. De Starks, Targaryens, Lannnisters, de Night’s Watch en de White Walkers krijgen elk hun eigen variant van de Ultraboost sneakers, in kleuren die passen bij hun wapenschild of outfit.

Ultraboost White Walker
Adidas Ultraboost White Walker

Op een label achteraan de sneakers staat bovendien steeds een korte spreuk te lezen. Zo lees je op de White Walker variant de zin ‘Winter is here’ en ‘Hear me roar’ op de sneakers van de leeuwen van House Lannister.

Ultraboost House Lannister
Adidas Ultraboost House Lannister

Wil je zelf een paar Game of Thrones x Adidas Ultraboost sneakers bemachtigen, dan moet je er snel bij zijn. Sommige varianten zijn immers al compleet uitverkocht. Bovendien tel je voor een exclusief paar sneakers een behoorlijk bedrag neer: de GOT Ultraboosts kosten immers € 179,95 per paar
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • james vroman

    20€ op internet wel met 4 strepen...

  • Elke Celis

    Leuk idee, ma veel te duur. Tis nie of ge ineens drakenvluchten kunt doen he...

  • Bernd Vaes

    Absoluut verweigeren, zoiets te kopen. Men kan zijn geld voor meer zinvolle dingen gebruiken.