Accio nieuwe schoenen: Vans kondigt samenwerking met Harry Potter aan

Harry Potter Spell spreuk
gfycat.com Harry Potter Spell spreuk
Aandacht aan alle Potterfans: schoenenlabel Vans maakte zonet bekend dat ze een ‘Harry Potter’-collectie op de markt gaan brengen om alle Hogwartslovers te plezieren.

Wat draag je anno 2019 als jarenlange Harry Potter-fan? Vans blijkbaar. Het schoenenmerk kondigde immers zonet op hun sociale media aan dat het in de nabije toekomst een Harry Potter- collectie uitbrengt. “Vans werkte samen met Harry Potter bij het samenstellen van een magische collectie schoenen, kleding en accessoires voor heksen, tovenaars en dreuzels”, staat er op hun website te lezen.

Uiteraard bleven ook de reacties niet uit op sociale media.

Veel meer informatie is nog niet bekend. Weten we wanneer de collectie gelanceerd wordt? Nee. Weten we überhaupt hoe de schoenen en kledij eruit zullen zien? Helaas pindakaas, ook nee. Zijn we er vrij zeker van dat wij toch een paar in huis gaan halen? Absoluut!

Als je meer info op de website zoekt, raden ze je aan om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Wij kunnen alvast niet wachten tot de collectie in de winkelrekken ligt!
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.